КАЧЕСТВЕНО ФОЛИО ЗА АВТОМОБИЛИ

Разликите са много, но човек сам преценява качеството, което иска за себе си.

Качествените фолиа имат способността да изглеждат стилно, да са дълготрайни и най-важното: ДА СА МОНТИРАНИ КАЧЕСТВЕНО!

стриктен контрол на качеството и е сертифициран по ISO 9001:2000

сертификати GGF и ISO

КОМФОРТ И СТИЛЕН ВИД

Покритията за стъкла изглеждат още по-добри, когато откриете всичките им
невидими предимства.

Закони - КАТ

КАКВО КАЗВА ЗАКОНА?

Чл.105. (изм., ДВ,бр.43 от 2002 г.)

/1/ Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

/2/ Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.


КАКВО СЕ КАЗВА ПО ФОРУМИТЕ?

Това са цитати от интересни мнения и препоръки в интернет форуми.

“…. писах и преди по тази тема и не искам да се повтарям,Жоре.имам точната оферта за теб с точното фолио.звънни като искаш да ти обясня.за мойта кола ми казаха 350лв с включено предно стъкло.”


“…. има си УВ защита на 99.9%,така че няма да ти е топло вътре и да ти пече.има поне 5 години гаранция след монтажа.......има цветове и различни тоналности....абе звънни да ти обясня.мойта кола съвсем скоро ще бъде направена с такова,но ще е след морето.затова не мога да ти покажа готов продукт,но човека ми го похвалиха много,както и фолиото.”


Имаш две странични огледала и огледало за задно виждане така,че фолиото отзад не пречи на видимоста ти.На мойта баничарка са и затъмнени задните стъкла и вече 5години я карам без проблем.Имал съм и друг случай.Минавам на преглед без огледало за задно виждане и ми правят проблем,че го няма.Е викам им като натоваря баничарката фул до горе и имам огледало за задно виждане какво от това?Достатъчни са ми двете странични.И си минах прегледа.Мисля,че не ако ти направят проблем трябва да им кажеш два лафа.В закона пише да не пречи на видимоста а отзад не ти пречи.”


“Мога да кажа какво пише в наредбата на КАТ публикувана в държавен вестник( ще я сканирам и ще я публикувам тук ) цитирам по памет: Задното стъкло ( това с нагревателите) може да бъде затъмнено при условие, ча има външни огледала за задно виждане. това за задното, а както знаем на задните врати също няма проблем.”


„Преди месец минах с класика пререгистрация със непрогледни стъкла на задните врати, никаъв проблем. А на една клиентка на чисто нов рав в Ямбол я спряха от движени заради заводски затъмнените предни стъкла заради не помня колко процента беше....”