КАЧЕСТВЕНО ФОЛИО ЗА АВТОМОБИЛИ

Разликите са много, но човек сам преценява качеството, което иска за себе си.

Качествените фолиа имат способността да изглеждат стилно, да са дълготрайни и най-важното: ДА СА МОНТИРАНИ КАЧЕСТВЕНО!

стриктен контрол на качеството и е сертифициран по ISO 9001:2000

сертификати GGF и ISO

КОМФОРТ И СТИЛЕН ВИД

Покритията за стъкла изглеждат още по-добри, когато откриете всичките им
невидими предимства.

Защита

ОТ КАКВО ВИ ПАЗЯТ


Сигурност и безопасност – съединени фолиото и стъклото формират здрава бариера, която задържа счупеното стъкло на място и работи като невидим щит срещу проникване с взлом през прозореца или автомобилното стъкло. Фолиата задържат счупеното стъкло и предотвратяват нараняванията, които летящите стъклени парчета биха причинили в случай на неволно или умишлено разбиване, вандализъм, природни бедствия, тероризъм и др.


Ултравиолетова защита – отблъсква до 99.9% от ултравиолетовото лъчение за намаляване избледняването на цветовете и предпазва кожата и очите от вредното му влияние.UV- процент от вредните ултравиолетови лъчи, които проникват в сградата. Този показател е твърде важен тъй като вредните UV лъчи са основния фактор, който причинява избледняването на материите и обзавеждането, а освен това причиняват кожни болести. Фолиото осигурява най-добрата защита заради абсорбаторите, които са в градени в няколко слоя от строежа му.


Има тестове, краш-тестове, на които се изпитва здравината на автомобилните стъкла при екстремни условия. И все пак най-добрата защита е да карате разумно!


  • намаляват слънчевото греене и допринасят за приятно и комфортно пътуване
  • спират 99% от унищожителните УВ лъчи, които избелват интериора във Вашия автомобил
  • намаляват блестенето и предотвратяват преумората на очите за шофьора и пътниците